avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modelul de adeverinta pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modelul de adeverinta pentru somaj

Trebuie sa intocmesc un document emis de angajator ,din care sa rezulte ca in ultimi doi ani nu a mai intretinut raporturi de munca,ma puteti ajuta cu un formular
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:15, 21 Octombrie 2011
Cine "nu a mai intretinut (?) raporturi de munca"?
Indiferent cui este adresat va fi pe modelul unei adeverinte sau camunicari: prin prezenta adeverim / va comunicam ca .......(nume, prenume, functie) nu a mai avut contract individual de munca incheiat cu .... in ultimi 2 ani, ....
Va redau un model de declaratie pe care o folosesc eu in relatiile cu AJOFM:


SC ____________________SRL Nr. _________ / ____________
Sediul _____________________
RC:___________, CUI:_________
Tel/Fax: ____________________


DECLARATIE

Subscrisa societate, prin reprezentantul sau, dl __________, in calitate de Administrator, declaram, pe propria raspundere, urmatoarele:

Dl __________, CNP: __________, este salariatul nostru, cu contract individual de munca, pe perioada nedeterminata, incepand cu data de _______+, conform copiei dupa contractul individual de munca anexat, iar in ultimii doi ani acesta nu a avut raporturi de munca cu societatea noastra.

Dam prezenta declaratie, conform legii, spre a-i servi la AJOFM ________.

ADMINISTRATOR,


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru concediu medical Blancy Blancy Buna ziua, E o anumita adeverinta tip ce se elibereaza de angajator pentru obtinerea certificatului de concediu medical? Dar pentru spitalizare, tot ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare contract pe perioada cercetarii disciplinare dana_d dana_d Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un model de decizie de suspendare a contractului pe perioada cercetarii disciplinare ? Multumesc frumos, Dana (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru 30% din indemnizatia de somaj CLAUDIA7828 CLAUDIA7828 Buna ziua. La firma la care lucrez se angajeaza o persoana care vine din somaj. Pt. a beneficia de 30% din indemnizatia de somaj trebuie depuse niste acte la ... (vezi toată discuția)