avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu;
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu;

va prezint un caz..Sotul se duce la domiciliul nasului lor de familie pentru a-si chema sotia( pe care cu o saptamana inainte a batut-o ) acasa impreuna cu copilul lor....Nasul cheama politia si spune ca sotul femei si a-l copilului i-a violat domiciliul.Apoi nasul impreuna cu sotia =fina ,deschide dosar penal impotriva sotului femeii si a-l copilului pentru >.>> !1)violare de domiciliu..+2) bataia data sotiei de catre sot( cu o saptamana inainte) + 3)spitalul judetean se constituie parte civila pentru perioada de spitalizare...INTREBARE >>>CE PEDEAPSA VA PRIMII SOTUL(intre timp ;sotia a divortat) PENTRU CELE 3 acuzatii????????
Cel mai recent răspuns: bedeag , utilizator 15:25, 21 Octombrie 2011
martor este dumnezeu....avocata e acuzata de adulter...de catre sot......si nu merita saraca nici o bataie poate ....sasi creasca in liniste copii....fara sot...pentru ca era in +

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu si vatamare corporala liliana alba liliana alba Pentru o violare de domiciliu, mai exact a avut loc o bataie pe drumul public din comuna care s-a continuat pe un teren neimprejmuit,prietenul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua . am fost victima unei vatamari corporale grave.mam despartit de fostul meu iubit care ma hartuit ma urmarit iar ieri ma prins pe o terasa si acolo ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ChavaLito ChavaLito acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)