avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa plec dar nu prin demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa plec dar nu prin demisie

Buna seara! Va rog mult sa ma sfatuiti ce anume trebuie sa fac pentru a pleca din firma unde sunt impinsa, mi se cauta motive de demisie si sunt agresata verbal si ma forteaza sa demisionez pt ca au avantaje materiale de la mine (am 48 si ma-m angajat de la someri) si nu vor sa le piarda.
Ce pot face? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 21 Octombrie 2011
Sa sesizati ITM ca se fac presiuni asupra dv., sau sa va ofere o desbagubire financiara pentru ca ati pierdut somajul prin angajere cu CIM pe durata nedeterminata (pe care angajatorul nu il respecta desi a luat subvenitii pentru dv.) si acum pierdeti somajul ca plecati cu demisie.
Daca demisionati angajatorul nu va mai fi obligat sa returneze sumele incasate pentru ca v-a angajat din somaj dar nici dv. nu mai aveti dreptul la somaj.
Ii convingeti sa va demita.
multumesc mult, dar tot nu gasesc solutia; ce inseamna aceasta compensatie financiara, legal cum o pot obtine de la angajator si cat anume poate fi? semnez un contract? multumesc mult
Legal o puteti obtine doar prin negociere cu angajatorul .. de fapt, este vorba ipotetic vorbind despre un ”santaj” ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După 16 ore lucrate am refuzat să mai lucrez sâmbătă și ... THOSIBA THOSIBA După 16 ore lucrate am refuzat să mai lucrez sâmbătă și duminică la care cu vorbe dure mi sa spus că luni să vi cu demisia scrisă.intrebarea mea a fi ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca valentinap39 valentinap39 Buna ziua. Sotul meu lucreaza cu contract de munca pe nedeterminata, program de 8 ore pe zi iar firma ii obliga ca, de la 1 ian 2018, sa semneze act ... (vezi toată discuția)
Demisie rrod rrod esti un muncitor model al unei institutii ! patronul vine si iti transmite ca trebuie sa demisionezi! motivul? niciunul ! cum trebuie sa reactionez ! ce ... (vezi toată discuția)