avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... SOCIETATEA ELECTRICA POATE FACE ORICE VREA?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

SOCIETATEA ELECTRICA POATE FACE ORICE VREA?

Cand poate o societate electrica sa isi monteze contoare electrice pe cladirea proprieate personala, fara acordul proprietarului de drept. Care este legislatia in acest sens.....??????:sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:48, 25 Octombrie 2011
Cum adica sa 'isi monteze' ? Daca au instalat/schimbat un contor, probabil e pentru inregistrarea consumului dvs. Ce au facut de fapt ?
Stimate domn BX, in multe localitati din tara Electrica a scos contoarele pe fatadele caselor si pe stalpii din apropiere, adica nu se mai gasesc in locuinte. Odata scoase nu stiu de care lege???? Au fost montate pe fatadele cladirii, arata oribil, dar nici nu au intrebat proprietarii daca sunt de acord sa aiba unul din 10 proprietari 10 contoare pe peretele lui. Care este legea in acest sens???/ ce se poate face?
Daca au montat unul singur, pentru monitorizarea consumului dvs, este in regula. Daca au montat mai multe, fara acordul dvs, solicitati-le demontarea acestora sau solicitati incheierea unui contract de inchiriere spatiu, prin care ei va vor achita lunar o taxa de chirie pentru contoarele montate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor electric montat exterior, fara acordul meu si a asociatiei zolyxx zolyxx Buna ziua, Stau la parter si mi sa montat un contor electric cu cutie pe peretele exterioara a blocului , chiar cu 5cm deasupra ghiveciului de flori ... (vezi toată discuția)
E.on vrea sa ma execute. cum procedez? tushu tushu Bună ziua, vă reţin atenţia cu o problemă. Locuim într-un duplex de circa 5 ani. În urmă cu circa trei luni, am descoperit că, în toată această ... (vezi toată discuția)
Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)