avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale specimen de semnatura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

specimen de semnatura

As dori sa stiu daca pot obtine specimenul de semnatura pt administrator si de la un notar oarecare,sau se face numai in cadrul registrului comertului
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 18:27, 23 Octombrie 2011
Numai la Registrul Comertului. Administratorul trebuie sa se prezinte personal, pentru a semna in fata reprezentantului ONRC.
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Doar la Registru Com!
Si semnatura sa fie a adminului in persoana!...Nu va temeti, nu dureaza mult :)
Succes!
multumesc
Specimenul de semnatura il poate da si in fata notarului. Avantajul este ca la RC nu plateste nimic daca merge.
mara_anda a scris:

As dori sa stiu daca pot obtine specimenul de semnatura pt administrator si de la un notar oarecare,sau se face numai in cadrul registrului comertului


Administratorul se prezinta la oricare notar si da declaratie ca indeplineste conditiile pentru a fi admin si accepta mandatul si depune specimenul de semnatura.
Cunosc notari care intocmesc un singur document care cuprinde tot... Si ONRC -ul nu a comentat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicitul administratorului e reprezentant conventional sau legal? aidu aidu societatea are un administrator. acest administrator, cetatean strain, imputerniceste un cetatean roman, cu procura generala, pt administrarea firmei. 1. ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din srl cu doi asociati nina_rebegea nina_rebegea buna ziua! care este procedura de urmat in cazul retragerii unui asociat din srl cu doi asociati pe cale amiabila? am inteles ca se face un act aditional ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator din functie JustMe1977 JustMe1977 Buna! Imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat pentru revocarea unui administrator din functie, inclusiz retragerea semnaturii din banca, banuiesc ca si ... (vezi toată discuția)