avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere copil

in situatia in care sunt gravida si am fost studenta la fara frecventa 3 ani,iar anul acesta sunt studenta la zi in ultimul an,pot beneficia de indemnizatie pentru crestere copil,are importanta daca sunt studenta la zi sau la fara frecventa

Astept raspuns urgent
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:36, 21 Octombrie 2011
1. Perioada in care sunteti studenta la zi este perioada eligibila pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. - De la data prezumata a nasterii copilului dati 12 luni inapoi si vedeti ce statut aveti in fiecare luna.
- Daca sunteti studenta la zi in aceste luni beneficiati de indemnizatie pentru CCC.
- Nu conteaza ce statut ati avut inaintea celor 12 luni premergatoare nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului cristinaradu14 cristinaradu14 sunt gravida in 4 luni iar in campul muncii am o vechime de 7 luni,datorita unor inconveniente mi-am dat demisia de la locul de munca iar dupa trei luni am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil andreeacosat andreeacosat Buna seara. Am si eu o intrebare ! Am aflat ca sunt insarcinata si am fost data afara de la locul de munca. Pe anul acesta am doar 7 luni lucrate cu contract. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil calin1992 calin1992 Buna seara! Sora mea poate beneficia de indemnizatie crestere copil timp de doi ani daca a muncit in perioada 01 septembie - 01 decembrie si pe data de 18 ... (vezi toată discuția)