avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Acum 2 ani am avut proces cu fostul meu "sot" pentru incredintarea minorului,proces pe care l-am castigat.Problema este ca tatal copilului a fost obligat sa imi plateasca pensia alimentara in valoare de 140 ron si cheltuielile de judecata,bani pe care nici in ziua de astazi nu i-a platit copilului.Nu stiu ce sa fac sa imi plateasca pensia alimentara.Ajutati-ma cu un sfat va rog!!!!!
Mergeti cu hotararea la un executor judecatoresc, daca fostul sot are venituri si/sau bunuri, veti putea recupera sumele ce vi le datoreaza
Sau trimiteti-i o notificare tatalui prin care ii aratati ca daca nu isi achita obligatiile restante in termen de... ii faceti plangere penala.
Si daca nu achita, procedati ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru marirea pensiei alimentare a minorului Angela Brudaru Angela Brudaru :-/ Sint o mamica cu doi copii dintr-o casatorie esuata, si as dori sa aflu cum trebuie sa formulez, mai bine zis ce articole din Codul Familiei sau din alte ... (vezi toată discuția)
Partajare bunuri-cedare cota 50% asupra unui teren gabriela_bil gabriela_bil Buna ziua, pe data de 26.05.2008 am divortat , in vederea incheierii partajarii bunurilor comune imobiliare a intervenit un contract de tranzactie, cu ... (vezi toată discuția)