avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Unui conducator de institutie publica ii este permis ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Unui conducator de institutie publica ii este permis sa instaleze in biroul unui functionar public microfoane si camere de luat vederi?

Unui conducator de institutie publica ii este permis sa instaleze in biroul unui functionar public microfoane si camere de luat vederi ascunse ( fara stirea acestuia ) ?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:05, 22 Octombrie 2011
Din cate stiu eu nu.Numai organele in drept pot sa dispuna o astfel de masura.Cu atat mai mult cu cat inteleg ca instalarea s-a realizat fara ca sa aveti cunostiinta si nu are in vedere siguranta si protectia bunurilor din imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la abuz de putere marianecula25 marianecula25 Conducatorul unei institutii poate instala microfoane si camere de luat vederi ascunse in birourile agajatilor . Are voie legal ? (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in birou Unfunctionar Unfunctionar Buna seara! Lucrez ca functionar public intr-un birou unde se prelucreaza date cu caracter personal iar conducerea a hotarat sa monteze camere de luat vederi ... (vezi toată discuția)
Instalarea microfoane in spatii publice sau private alexandru_flip alexandru_flip Buna ziua, As dori sa stiu mai multe despre legalitatea instalarii unor camere video cu microfon intr-un spatiu public sau privat (magazine, unitati de ... (vezi toată discuția)