avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vanzare casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vanzare casa

mama a murit,casa parinteasca este formata din 2 parti,pe acelasi nr de casa,o parte e data cu contract de vanzare-cumparare sorei,cealalta este pe numele mamei,urmeaza sa se imparta intre noi,doua surori,as vrea sa stiu daca poata sa vanda sora mea ,cea care detine deja o jumatatate,fara dreptul meu,eu nu vreau sa vand.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 02:23, 22 Octombrie 2011
Sora poate dispune dupa bunul plac doar de cota-parte ce-i revine din mostenire, iar dvs de ceea ce va revine dvs. Deci nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare imobil in familie flopur flopur Parintii mei au cumparat o casa acum 50 ani.Tata a decedat iar la succesiune mama a renuntat la partea cuvenita ei din partea tatalui meu ,in favoarea ... (vezi toată discuția)
Donatie rude grad i vicar vicar Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Bunica mea din partea mamei ii face sorei mele cvc pentru apartamentul pe care il detinea,decedeaza iar sora mea ... (vezi toată discuția)
Succesiune intarziata N_&_K_43 N_&_K_43 tatal meu a murit in 2012 august ,suntem 3 surori,si doua au facut succesiunea (una a acceptat partea ei si cealalta a refuzat in favoarea mamei)insa una nu a ... (vezi toată discuția)