avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... fundatiile pot incasa taxe pentru internarea copiilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

fundatiile pot incasa taxe pentru internarea copiilor cu dezabilitati?

buna dimineata tuturor. am vorbit cu o asistenta maternal de la o fundatie cu non-profit pentru internarea copilului meu cu dezabilitati copil nu este abandonat .am intrebato pe asistenta daca o poate primi,a spus DA .apoi mia zis ca costurile lunare pentru copil sunt in valoare de 3500 ron lunar daca o internez eu, iar daca o vor interna cei de la spitalul de noi-nascuti voi plati lunar 1500 ron.dar eu nu am posibilitatea de a plati aceste sume lunar.dar nici nu vreau sa o abandonez copilul. Copilul are probleme grave de sanatate dignosticul este holoprozencefalie,(creierul nu este dezvoltat) iar kilopalatoschizis(gura de lup)
si din cauza asta nu o pot lua acasa ca necesta ingrijire medicala permanenta.
Va rog sa-mi raspundeti la intrebare . Va multumesc:((

Cel mai recent răspuns: nicu_bek , utilizator 16:39, 24 Octombrie 2011
va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii nonprofit ROBERT G ROBERT G Buna ziua ,Sunt intr-o Asociatie Umanitara inscris acum 1 an pt fetita noastra ; Strangem formulare F230 - 2% ; Noi de la Asociatia unde suntem inscrisi ... (vezi toată discuția)
Proprire cont personal ank55 ank55 Buna Mi s-a facut proprire pe conturile personale din cauza unui impozit neplatit (in jur de 5000 RON), deci am soldul negativ. Ce vreau sa stiu, e daca ... (vezi toată discuția)
Card de pensie igabi44 igabi44 Buna seara, de curand, soacra mea a fost diagnosticata cu Alzaihmer, dementa severa. Este internata intr-un spital de psihiatrie unde, dupa 50 zile, ar trebui ... (vezi toată discuția)