avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... expertiza bunuri mobile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

expertiza bunuri mobile

:(buna ziua,dupa expertiza bunurilor mobile mai urmeaza si o alta expertiza de evaluare a bunurilor mobile sau in ce mod se impart ? fiind vorba de un proces de partaj.

Cel mai recent răspuns: Vasile Roman , Avocat 16:58, 22 Octombrie 2011
Buna ziua,

Expertul care a fost desemnat pentru expertizarea bunurilor mobile va face si evaluarea acestora nefiind nevoie de doua expertize. In cazul in care nu o face cereti un supliment de expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara imobiliara buna ziua. sunt in plin proces ... Ioana_79 Ioana_79 Expertiza judiciara imobiliara Buna ziua. Sunt in plin proces de partaj, s-au stabilit cotele 50%, terenul este al meu, si urmeaza expertizele. Am si eu ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului arondoru arondoru În urma procesului de partaj deschis de mine, instanţa a cerut expertize pentru bunuri mobile, apartament, teren şi propuneri de lotizare a acestora. ... (vezi toată discuția)
Model contestatie expertiza bunuri mobile si imobile in proces de partaj SoareRamona SoareRamona Buna ziua, Ma ajutati va rog cu un model de contestatie a expertizei bunurilor mobile si imobile intr-un proces de partaj. Povestea pe scurt: ea a depus ... (vezi toată discuția)