avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot verifica din punct de vedere contabil ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot verifica din punct de vedere contabil administratorul?

Buna ziua! Locuim intr-un imobil in care platim nefiresc de mult intretinerea in fiecare luna ( in lunile de vara plateam 300 lei la 2 camere, 2 persoane). Administratorul pretinde ca se fac lucrari in bloc si de aceea platim atat. Problema este ca noi nu observam ca s-ar efectua vreo lucrare. Mai noi spune ca a reparat liftul, iar lucrarea a costat 5000 lei, insa liftul arata si functioneaza la fel de deplorabil. El sustine ca are acte pt toate lucrarile si mi-a aratat un deviz de la Ascensorul in valoare de 5000 lei, dar clar este contrafacut, pt ca liftul nu a "suferit" nicio imbunatatire. Cum putem verifica actele ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:19, 22 Octombrie 2011
@lucydas
poate ne spuneti si pe cine "ciufuliiti" cind va referiti la "stimabile"
Lycidas a scris:
... dupa care scoatem legal la licitatie, ...

Institutiile publice organizeaza licitatii pentru realizarea de proiecte, lucrari, achizitii...
Asociatia de proprietari, conform legii 230/2007, decide in cadrul comitetului executiv cu cine si cum executa lucrarile, alegand dintre ofertele gasite si prezentate de administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie locatari la reparatiile terasei blocului ContSters310851 ContSters310851 Buna ziua! As dori sa stiu daca asociatia de locatari poate sa-mi impuna, de fapt pe mine m-a pus in fata faptului implinit, sa platesc o anumita suma (cota ... (vezi toată discuția)
Incadrarea juridica a faptelor administratorului de asociatie 202020 202020 buna ziua, as dori sa ma ajutati intr-un conflict cu administratorul blocului. Am incercat sa depun o plingere la parchet impotriva acestuia dar mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Hotarare asupra unuei lucrari in bloc oloeriu oloeriu Buna ziua, fac parte dintr-un comitet de bloc si vreau sa stiu care sunt modalitatile de a angaja o firma sa ne execute in bloc o lucrare(exista vreo lege?), ... (vezi toată discuția)