avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deranjarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deranjarea linistii publice

buna ziua.am o nelamurire.au venit politistii la mine la usa la ora 3 dimineata,eu eram in casa ascultam muzica.incet,dar in prealabil a fost data ceva mai tare.se prea poate s ail fi deranjat pe vecinul de deasupra.am iesit frumos in fata usii,le dau dnume si adresa din buletin politistilor,ei pleaca spunand ca o sa imi dea amenda pt deranjarea linistii publice.si dusi au fost.ce a fost asta,avertisment,amenda care o sa o primesc prin posta sau doar de sperietura?si care e cumulul amenzii?ma duc dupa 5 minute la vecin si politistii erau acolo completau ceva.nu prea inteleg.multumesc
Cel mai recent răspuns: Vasile Roman , Avocat 10:48, 23 Octombrie 2011
Polititistii erau acolo pentru a-i lua datele vecinului in calitate de martor. Va putei astepta la o amenda daca se intocmeste proces verbal care o puteti contesta in 15 zile la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca am luat amenda fara sa fiu vinovat? ContSters193037 ContSters193037 In data de 14 februarie am mers impreuna cu prietena mea si cu alte 2 perechi la un prieten acasa si am jucat carti.La un moment dat bate la usa o vecina si ne ... (vezi toată discuția)
Vecin care suna poliția pentru tulburare Stefan1001 Stefan1001 Buna ziua! De 2 ani trăiesc o experiența care aseară a pus capac. Sunt student, m am mutat in apartamentul părinților mei. In prima zi in care am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu locatari, jigniri Andreea1816 Andreea1816 Buna, am ceva probleme cu vecinii de bloc, stau cu un etaj mai sus decât mine, problema sta in felul următor,la noi in bloc programul de liniște este de la ... (vezi toată discuția)