avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal - nu s-a prelungit dovada!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal - nu s-a prelungit dovada!

buna ziua,de 1,5 ani astept rezolutie parchet,am mers cu dovada iar acum nu s-a prelungit,cei de la udriste m-au trimis iar la parchet,acolo o dna a zis ca dosarul e la bpr,cererea de urgentare a ajuns la ei,nu stiu ce sa mai fac,oare s-a dat rezolutia si eu n-am fost anuntat?sunt plimbat intre cele 2 institutii si nu aflu nimic concret!multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 11:22, 23 Octombrie 2011
Poate dura si cativa ani. Linistitiva, atunci cand se va da rezolutia veti fi informat.
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum aflu daca s-a aprobat la parchet cererea de prelungire ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua! Cum aflu daca s-a aprobat la Parchet cererea de prelungire a dovezii de circulatie? Am trimis acum 5 zile, respectiv pe data de 20.10.2023, toate ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool fara vreun raspuns ciolpi ciolpi Va supun atentiei un caz, nu stiu daca neaparat deosebit. De sarbatorile Floriilor unui coleg de-al meu i-a fost retinut permisul de conducere pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? nero67 nero67 cazul meu l-am expus,accident rutier cu victima!intre timp au trecut 2,5 luni,politistul care se ocupa de caz a fost in concediu,cele 2 luni in care victima ... (vezi toată discuția)