avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actul de vanzare cumparare facut de parintii mei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actul de vanzare cumparare facut de parintii mei fostei sotii se poate ataca?

in ianuarie 2004 m-am casatorit, peste cateva zile m-am antors la munca in italia unde lucram din 2001.la sase luni dupa parintii mei au decis sa ne faca vanzare cumparare unui imobil.si cum eu eram afara i-au facut acte sotiei pana la antoarcerea ei in italia la mine ,de lucrat nu a lucrat ci dupa decesul tatalui a fugit noaptea din italia, ajunsa in romania a luat ce-a fost din casa si a anaintat divors urmat de partaj necontribuind cu nimic.mama mea poate sa faca ceva.ce sanse am avea ea avand si o nepoata in avocatura. va multumesc pt sprijin
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:50, 23 Octombrie 2011
Situatia este mult mai complicata si cel mai bine ar fi sa solicitati o consultanta la un birou de avocatura si totodata sa ii prezentati toate actele.
Nu cred ca aveti sanse cu anularea actului. Consultati, totusi, un avocat, caruia sa-i aratati actele.
Puteti, mai degraba, sa invocati in cadrul procesului de partaj ca detineti o cota mai mare de 1/2, decurgand din contributia dvs. majoritara la plata pretului.
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri in procesul de partaj mariabibire mariabibire Buna ziua d.le Avocat. Eu am introdus actiunea de partaj pe data de 12 iulie 2013 si am prima infatisare in procesul de partaj pe data de 10 aprilie 2014.Am ... (vezi toată discuția)
Lupta pentru partaj casa cand este bunul meu propriu elisabeta76 elisabeta76 ma numesc elisabeta si am urmatoarea situatie:am cumparat o garsoniera in 2008 de la o firma de constructii.am achitat toata garsoniera 100% din banii mei(pot ... (vezi toată discuția)
Conventia de la haga cu privire la rapire internationala de minori cipyyy2000 cipyyy2000 Casatoriti in Romania am emigrat in Italia in 2010 impreuna cu copilul.In 2012 sotia a fugit impreuna cu copilul(noaptea)de la domiciliul din Italia fara ... (vezi toată discuția)