avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... participantii la sedinta A.G. - unii pleaca in timpul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

participantii la sedinta A.G. - unii pleaca in timpul sedintei !

Am si eu o nelamurire.
In legea asociatiei de proprietarii nu am gasit acest caz al nostru.
Se convoaca sed.AG, se intruneste nr.celor prezenti, AG e staturara si incep dezbateriile pe puncte. Pe parcursul sed.AG, cativa prop.pleaca de la sedinta, pe motive personale fara sa anunte plecarea, si cei ramasi la sedinta sunt sub 50+1 din totalul prop.a asociatiei...insa pana sa se declare sedinta nestatura ca nu mai sunt participanti destui, intre timp apar la sedinta alti proprietari si nr. participantilor devine 50+1.
Sedinta AG este statutara in continuare, discutarea si votarea ordinei de zii este legala? sau trebuie sa convocata alta sedinta?
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 12:53, 24 Octombrie 2011
@cavallis
Este bine ca procesul verbal intocmit in timpul adunarii generale sa fie citit la sfarsitul sedintei si semnat de toti participantii, indiferent de momentul in care au venit.
Asa se vor evita supozitiile potrivit carora comitetul executiv a modificat procesul verbal, face ce vrea sau s-au luat hotarari fara acordul proprietarilor.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
LocatarB, utilizator
LocatarB, de ce trebuie sa interpretam noi legea?
dl adrian a punctat pertinent cine semneaza PV, de ce ne scasrpinam daca nu ne mananca?

eu personal, notez pe registru intr-o rubrica facuta special pt pt prezenta, persoanele ce au venit la sedinta, ca pleaca pe parcurs... asta e treaba lor, insa la sedinta au fost prezente, au auzit din nou ordinea de zi si inseamna ca sunt deacord cu toate punctele sedintei chiar daca nu au mai asistat la sedinta

daca pe parcurs mai vin proprietari ii trec prezenti si pe aceia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconvocare adunare generala ruxyradu ruxyradu in urma unor altercatii intre mai multi participanti la adunarea generala a asociatiei de proprietari, procesul verbal al acesteia a fost rupt (distrus). ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara a proprietarilor tomasso tomasso La adunarea gen. extraordinara a propriet. convocata potrivit art.!4(3) din HG 1588/2007( de cel putin 20% din membrii propriet). avand ca obiect alegerea ... (vezi toată discuția)
Buna seara. pentru ca in lege , despre ag spune ca: '' (4) proprietarii ... vali m vali m Buna seara. Pentru ca in lege , despre AG spune ca: \'\' (4) Proprietarii sunt anunțați, prin afișare la avizier și pe bază de tabel nominal convocator ... (vezi toată discuția)