avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu propietate

Buna ziua,
Acum o luna parintii mei mi-au vandut mie o casa de locuit si terenul aferent cu act de vanzare-cumparare facut prin judecatorie cu drept de abitatie.
M-am inregistrat la primarie cu cele cumparate pe baza hotararii judecatoresti si vreau sa stiu daca mie mi se mai face titlu de propietate si daca tatalui meu ii va veni altul cu restul de teren.

Cu stima,
Marian Dinca
Cel mai recent răspuns: marian_eugen , utilizator 15:36, 23 Octombrie 2011
Nu se va emite un nou act de proprietate, nici dvs. si nici tatalui dvs. Titlu dvs. de proprietate este contractul de vanzare cumparare/hotararea judecatoreasca (n-am inteles exact ce este).
Alimanescu George a scris:

(n-am inteles exact ce este).

este jotarare judecatoreasca care tine loc de act autentic de vanzare cumparare.
Atunci, hotararea judecatoreasca este titlul dvs. de proprietate.
Multumesc mult pentru lamurine.

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare johnny82drs johnny82drs o intrebare din nou nu stiu cum sa explik mai exact dar incerc tot posibilul . tatal meu a cumparat o casa in anul 1987 cu chitanta de mana vanzatorul avea in ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate iu1ian iu1ian Este vorba despre cumpararea unei case cu teren. Prima data s-a vandut in 1991, la cateva luni dupa intrarea in vigoare a Legii 18, fara titlu, fara adeverinta ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate casă cumpărată în 2018 Anca222 Anca222 Bună ziua, am cumpărat casa de la persoană juridică fără a avea titlu de proprietate la casă și teren, actele care s-au cerut la notar s-au prezentat ... (vezi toată discuția)