In cadrul unui meci de fotbal , in calitate de arbitru , am fost agresat de un jucator de fotbal care in acelasi timp am inteles ca este si politist de frontiera ( subofiter ) . Tot in cadrul aceluiasi meci de fotbal n-au fost respectate prevederile legii 4/2008 privind combaterea si prevenirea violentei in sport. Mentionez ca am comunicat despre aceasta Asociatiei Judetene de Fotbal care mi-a spus ca nu e de competenta lor in niciun fel . Cui ar trebui sa ma adresez cu plangerea jucatorului care e in acelasi timp si politist de frontiera ? si cui ar trebui sa ma adresez pentru contraventiile ce tine de legea 4/2008 ? Va multumesc !
Plangerea penala pentru loviri si alte violente se adreseaza politiei sau parchetului.
Constatarea contraventiilor ce tin de Legea nr.4/2008 se face de catre politisti sau jandarmi.
Plangere penala
Vasilateanu
la un meci de fotbal unde eram prezent in calitate de arbitru asistent ( tusier ) am fost lovit cu piciorul in copsa si amenintat de catre un jucator de fotbal ... (vezi toată discuția)