avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... loviri si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

loviri si alte violente

In cadrul unui meci de fotbal , in calitate de arbitru , am fost agresat de un jucator de fotbal care in acelasi timp am inteles ca este si politist de frontiera ( subofiter ) . Tot in cadrul aceluiasi meci de fotbal n-au fost respectate prevederile legii 4/2008 privind combaterea si prevenirea violentei in sport. Mentionez ca am comunicat despre aceasta Asociatiei Judetene de Fotbal care mi-a spus ca nu e de competenta lor in niciun fel . Cui ar trebui sa ma adresez cu plangerea jucatorului care e in acelasi timp si politist de frontiera ? si cui ar trebui sa ma adresez pentru contraventiile ce tine de legea 4/2008 ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 15:40, 23 Octombrie 2011
Adresati-va politiei sau parchetului.In caz ca plangerea este gresit depusa se va trimite organului competent, pe cale administrativa.
Plangerea penala pentru loviri si alte violente se adreseaza politiei sau parchetului.
Constatarea contraventiilor ce tin de Legea nr.4/2008 se face de catre politisti sau jandarmi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovit de fata cu politia catalin redu catalin redu buna ziua... am o nelamurire... ieri seara, un coleg arbitru in timpul unui meci a fost lovit de catre un jucator cu pumnul, cazand si avand o comotie... ... (vezi toată discuția)
Agresiune dupa un meci de fotbal. radu.n radu.n Buna ziua. as vrea sa stiu si eu ce e de facut in urma unei agresiuni dupa un meci de fotbal, victima fiind eu. Am fost lovit cu pumnul dar nu exista urme. Am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala Vasilateanu Vasilateanu la un meci de fotbal unde eram prezent in calitate de arbitru asistent ( tusier ) am fost lovit cu piciorul in copsa si amenintat de catre un jucator de fotbal ... (vezi toată discuția)