avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutoare incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutoare incalzire

Buna ziua. Proprietarul terenului este decedat. Succesiunea nu este dezbatuta.Sotia supravetuitoare poate beneficia de ajutor de incalzire, tinand cont de faptul ca sotul decedat avea o suprafata de peste 2 ha.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:06, 23 Octombrie 2011
Teoretic, ar putea beneficia de ajutor de incalzire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - dare in intretinere maruis maruis Buna ziua, Am urmatoarea situatie, la care as dori sa stiu ce solutii legale exista: - masa succesorala: Apartament 3 camere + teren agricol 4 ha - ... (vezi toată discuția)
Efecte ale unei succesiuni de la care lipsesc o parte din mostenitorii descendenti stanceni stanceni Buna ziua As dori sa cumpar un teren pentru care trebuie deschisa succesiunea. Din cate am inteles sotul supravietuitor poate da o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune 2 titluri loredy1983 loredy1983 Noi sunt 4 frati ; 3 surori si un frate . Cele 2 surori au murit in anul 2000 iar fratele meu in 2006 . Odata cu moartea fratelui meu am vrut de dezbat ... (vezi toată discuția)