avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt intre soti divortati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt intre soti divortati

sunt divortata si am parasit domiciliu .nu s-a efectuat partajul bunurilor comune pana la aceasta data.momentan fostu sot este plecat din tara , in domiciliu nostru nu locuieste nimeni .intrebarea este daca ma pot intoarce sa locuiesc din nou acolo ???sau pot sa iau bunuri comune din locuinta(nu ma refer la mobilier,..., ci la cadouri,electrocasnice) ?se considera furt intre soti???de 2 ani fostu sot profita de asociatia noastra familiala toti banii rezultatii folosindu-i doar el , ce pot face ??(mentionez ca a vandut mobilieru din firma fara sa stirea mea)nu este de acord sa se faca partaj vrea tot pt el
Cel mai recent răspuns: ion_iliescu , utilizator 09:16, 25 Octombrie 2011
Puteti sa locuiti in fostul domiciliu comun si sa va folositi de bunurile comune.
Daca fostul sot nu vrea sa faca partajul, introduceti dvs. cererea de partaj.
puteti sa luati bunuri dintre categoriile pe care le mentionati,dara sa aveti doi martori.

nu are dreptul sa vanda nimic pana nu se efectueaza partajul,iar afacerea comune trebuie sa decurga ca si inainte de divort.asta daca este comuna.

ar fi bine sa cosultati un avocat,si s afaceti urgent partajul.restul se poate recupera tot in civil.
am introdus actiunea de partaj dar as vrea totusi sa-mi iau cateva electrocasnice din casa acum ca e plecat (cand e acasa nu am acces ), se considera furt intre soti?
da.mai bine asteptati pana sde face partajul.daca nu stie nimeni de acele produse,desi ma indoiesc,atunci le puteti lua,si va faceti ca nu stiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile comune in timpul divortului Gh1 Gh1 Buna ziua, Sunt in divort cu sotul si din pacate tot ce am avut bunuri comune au ramas la el in casa in care am locuit impreuna. Eu nu am plecat decat cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!- golirea contului bancar de catre sot Marcelaa Marcelaa As vrea sa stiu... Sunt beneficiarul unui cont la banca si sotul este imputernicit ( cu drept la contul meu), El a luat toata suma din cont si a decis sa de.a ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune- va rog, ajutati-ma cu un sfat ContSters79003 ContSters79003 buna ziua ! sunt casatorita (inca) si am decis sa ma mut din apartamentul in care am locuit cu sotul meu, lasand toate bunurile noastre comune in acest ... (vezi toată discuția)