avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de furt

am fost acuzat de furt de lemne de doua ori si de fiecare data dosarele au fost incheiate de lipsa probe. a doua oara am avut perchezitie acasa si nu sa gasit nimic ce pot sa fac eu sa ma indrepatesc pentru rusinea pe care am avuto viz avi de vecini atunci cand a venit politia in curte
Cel mai recent răspuns: ion_iliescu , utilizator 22:18, 23 Octombrie 2011
intr-una din declaratii a scris ca l-am alergat cu drujba sa ii tai capul dar nu a dovedit acest lucru
Cu siguranta ca sunt atingeri aduse reputatiei ce necesita reparatii morale, iar materiale daca de exemplu ati pierdut salariu pentru zilele de absenta motivata de la serviciu sau in orice alt mod puteti dovedi. Trebuie insa sa si aveti proba ca vecinii sunt cei care v-au reclamat. Luati legatura cu un avocat.
nu trebuie dovedit ca a cauzat o pierdere,numai daca se constituie parte civile.si aici poate cere daune morale.

logic ca e facuta cu rea intentie,daca a facuto de mai multe ori.

In civil trebuie sa dovedeasca.
da.trebuie dovedite daunele materiale,cu acte martori....cele morale,sunt evidente,trebuiesc insa probate cu martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - pot da in judecata pentru calomnie si insulta? robert1979 robert1979 imi pot da in judecata sora pentru calomnie si insulta,si daca da,unde sa ma adresez?Va multumesc (vezi toată discuția)
Calomnie pe un blog wordpress saftmiki saftmiki Buna seara. As dori sa stiu daca din punct de vedere legal se poate actiona in judecata un administrator al unui blog pentru calomnie, si daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)
Plangere de calomnie dumiras dumiras ce sanse am ca un vecin sa fie tras la raspundere pe motiv de calomnie pt unele afirmatii care au fost facute la adresa mea ,afirmatii de furt infirmate de ... (vezi toată discuția)