avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare cim- cfs (revisal)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare cim- cfs (revisal)

Buna ziua,

Cum procedez in cazul in care am un angajat cu contractul suspendat conf. art 54 (cfs) si am operat in revisal, in cazul in care imi intrerupe cfs cu concediu medical?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 24 Octombrie 2011
Ii modificati data de incetare a supendarii c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata NNorbert NNorbert Buna ziua Un angajat a depus o cerere, si-a solicitat un concediu fara plata, pentru rezolvarea unor situatii personale. Cu ce articol se desface ... (vezi toată discuția)
Revisal - concediu fara plata - suspendare cim noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatie. Un salariat este in concediu fara plata de 10 zile. In situatia data cim ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)