avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract Vanzare-Cumparare in cazul schimbului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract Vanzare-Cumparare in cazul schimbului imobilului prin sentinta???

Buna ziua, am o problema legata de 1 ha padure.
in 2002-2003am facut un contract de vanzare cumparare pe un ha de padure de la parinti (pt a nu fi nevoie sa facem mostenirea intre frati). Menționam ca nu am modificat Titlul de Proprietate.
In 2006, in urma unui lung proces, am pierdut acel ha in parcela initiala (fiind castigat de vechii proprietari-lg Lupu parca), si ni s-a pus in posesie tot un hectar dar in alta parcela, fiindu-ne eliberat un alt titlu de proprietate, dar tot pe numele parintilor.
Intrebare: actul de vanzare nu mai este valabil? trebuie sa dezbat mostenirea doar pt ca hectarul de padure e in alta parcela decat cea ce care este in contractul de vabnzare? astept un raspuns sincer! Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucishor84 , utilizator 14:49, 27 Octombrie 2011
Chiar nu-mi da nimeni nici un raspuns????Heeelllpppppp!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Offff, pamantul asta!! kadosh kadosh buna ziua. va rog, un mic ajutor ca nu stiu ce sa mai fac. sa incep cu inceputul. mama mea a depus cerere in 1992, in baza legii 18 pentru retrocedarea a 10 ha ... (vezi toată discuția)
Taiere de pomi de proprietate privata eneramonaloli eneramonaloli Detin un teren cu locuinta de vacanta la sat in zona montana si matusa mea a intrat pe teren ea neavand drept de mostenire acolo si mi-a taiat 4 salcami si 2 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)