avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reprezentare in AGA in cadrul SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reprezentare in AGA in cadrul SRL

Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema :
Eu si fratele meu suntem mostenitorii unor actiuni intr-un SRL din Romania. Amandoi locuim in strainatate. Eu am capatat cetatenie germana, iar fratele are inca cetatenie romana.
Am fost convocati, in calitate de mostenitori, sa ne prezentam la AGA, scopul adunarii finnd continuarea activitatii.
Daca nu ne prezentam personal, putem imputernici pe altcineva? Daca raspunsul este da, putem fi reprezentati de aceeasi persoana, atat eu cat si fratele meu ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:40, 24 Octombrie 2011
Da, puteti printr-o imputernicire notariala speciala, in care sa specificati clar ce prerogative are persoana care va reprezinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga srl prin mandat sictiran sictiran Buna ziua, Reprezentantul legal al unei societati comerciale (SRL) emite o hotarare AGA in calitate de mandatar, cu invocarea art 121 din legea ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o imputernicire pentru a ma ocupa de actele de succesiune? manuelagrozavu manuelagrozavu suntem 4 frati. toti suntem in Spania. pentru a merge eu in tara sa ma ocup de succesiune am nevoie de o imputernicire din partea fratilor? de unde pot sa o ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv sa ContSters22096 ContSters22096 cum se modifica actul constitutiv intr-un SA? se poate ca actionarii (persoane juridice straine) sa imputerniceasca cate o persoana fizica romana pentru orice ... (vezi toată discuția)