avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... respectare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

respectare hotarare judecatoreasca

In urma procesului de divort, incredintare minor si stabilirea pensiei de intretinere, divortul s-a pronuntat cu acordul ambelor parti, minorul a fost incredintat mamei, iar pensia de intretinere a fost stabilita si, de asemenea, s-a stabilit si obligatia de a plati retroactiv, mai exact din noiembrie 2010 aceasta pensie de intretinere.
Tatal a facut apel pentru scaderea cuantumului pensiei de intretinere si solicitarea de a nu mai plati din urma si modificarea programului de vizitare.
Tribunalul a respins capatul de cerere ce privea modificarea pensiei de intretinere. S-a admis in parte modificarea programului de vizitare.
El a facut recurs la Curtea de Apel Galati, privind modificarea programului de vizitare. Pe data de 17.10.2011 Curtea de Apel Galati i-a respins apelul ca nefondat , cu mentiunea: irevocabil.

Intrebarea mea este: care este procedura privitoare la plata pensiei de intretinere din urma? Ce demersuri ar trebui sa fac eu?
Cel mai recent răspuns: beiu , utilizator 12:33, 24 Octombrie 2011
adresati-va unui executor judecatoresc
Am vorbit cu un executor judecatoresc si acesta mi-a spus ca nu e de competenta sa si n-a stiut exact care e procedura dar spunea ceva de deschiderea unei actiuni in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua! In urma divortului de fostul sot,minora mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare,iar tatal cu obligatia la pensia alimentara de doar ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere. ion andrei ion andrei Buna ziua.Am o mare rugaminte la dv.Si va rog sa ma ajutati. Sotia mea a inaintat actiunea de divort la judecatoria sector 1 buc.in care cerea divortul si ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor neagoemarianina neagoemarianina ma numesc Nina si mentionez ca in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)