In urma procesului de divort, incredintare minor si stabilirea pensiei de intretinere, divortul s-a pronuntat cu acordul ambelor parti, minorul a fost incredintat mamei, iar pensia de intretinere a fost stabilita si, de asemenea, s-a stabilit si obligatia de a plati retroactiv, mai exact din noiembrie 2010 aceasta pensie de intretinere.
Tatal a facut apel pentru scaderea cuantumului pensiei de intretinere si solicitarea de a nu mai plati din urma si modificarea programului de vizitare.
Tribunalul a respins capatul de cerere ce privea modificarea pensiei de intretinere. S-a admis in parte modificarea programului de vizitare.
El a facut recurs la Curtea de Apel Galati, privind modificarea programului de vizitare. Pe data de 17.10.2011 Curtea de Apel Galati i-a respins apelul ca nefondat , cu mentiunea: irevocabil.
Intrebarea mea este: care este procedura privitoare la plata pensiei de intretinere din urma? Ce demersuri ar trebui sa fac eu?
Am vorbit cu un executor judecatoresc si acesta mi-a spus ca nu e de competenta sa si n-a stiut exact care e procedura dar spunea ceva de deschiderea unei actiuni in instanta
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort cu minor
mihamiha14
Buna ziua! In urma divortului de fostul sot,minora mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare,iar tatal cu obligatia la pensia alimentara de doar ... (vezi toată discuția)