avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INREGISTRAREA UNUI CONTRACT DE INCHIRIERE GARSONIERA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INREGISTRAREA UNUI CONTRACT DE INCHIRIERE GARSONIERA

Buna seara,
Daca exista un contract incheiat pe 6 luni, inregistrat la Adm Financiara, se plateste impozit, in fiecare luna chiriasul aduce suma stabilita in contract, proprietarul TREBUIE SA DEA CHITANTA PE BANII PRIMITI ? Daca se procedeaza astfel, va rog sa-mi spuneti chitanta se va elibera in dublu expl si poate fi de mana ? trebuie pastrata de proprietar si chirias ? ce va contine acea chitanta, exista model standard ori e o chitanta simpla ? ce se intampla dac nu s-a eliberat chitanta ? Daca se schimba chiriasul si contactul este inregistrat pe 6 luni si platit impozitul tot pe sase luni, intre timp intervine un alt chirias, ce fac ? mai merg la Finante cu urmatorul contract, ori ramane cel pentru care am platit pe 6 luni impozitul ?

VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS !
Cel mai recent răspuns: l_paun , utilizator 18:27, 3 Iulie 2013
Va multumesc TUTUROR pentru raspunsuri, e cel mai interesant si UTIL forum...savurez in fiecare zi acest forum ! MULTA SANATATE TUTUROR SI SUCCESE IN TOT CEEA CE FACETI !

Cu mult respect,

Spi......
???
Ultima modificare: Vineri, 20 Februarie 2009
carmen alexa, utilizator
carmen alexa a scris:

???
se mai poate face un contract legal de inchiriere a unei garsoniere daca am buletinu pe adresa unde se afla garsoniera, dar mentionez ca nu locuiesc acolo. va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirii mihaelasoltinschi mihaelasoltinschi Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere Iness01 Iness01 Daca locuinta se afla in Bacau, contractul de inchiriere trebuie facut obligatoriu in Bacau sau se poate incheia si in Bucuresti? Se incheie la finante sau la ... (vezi toată discuția)
Probleme relatia chirias-proprietar ContSters44992 ContSters44992 O prietena de-a mea are mai nou probleme cu proprietarul. Ea sta in chirie intr-un apartament confort 2. Si-a platit chiria in fiecare luna in valoare de 300 ... (vezi toată discuția)