avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violarea corespondetei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violarea corespondetei

Se poate da sotul/sotia in judecata pentru violarea corespondentei? este considerata fapta penala?
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
alisethomas, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:35, 24 Octombrie 2011
Teoretic da
Pentru incadrarea faptei ,trebuiesc intrunite mai multe elemente
Exista deja un caz de notoritate,in care sotul a fost pus sub invinuire pentru aceasta fapta
Da, este o infractiune.

Exemplul Cioaca este cel mai elocvent.
ms frumos:D
Nu-l actionati dvs in judecata. Depuneti plangere penala la politie sau parchet pt violarea secretului corespondentei, iar daca exista suficiente probe, se va incepe urmarirea penala si e posibil sa fie trimis in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala privare de libertate alexandra1989 alexandra1989 Vreau sa depun o plangere penala pentru privare de libertate. Fapta s-a intamplat recent deja am facut plangere la politie dar nu am vazut nici un rezultat. Am ... (vezi toată discuția)
Cont de e-mail spart Miyako Miyako Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)
Hartuire - violarea intimitatii - cum pot scapa? robertdamoc robertdamoc Buna, Desi pare hilar am probleme cu sotia care din cauza gelozie imi violeaza constant conturile de email, facebook, etc. Orice retea sociala. In plus ... (vezi toată discuția)