Am si eu o problema si as dori sa imi spuneti ce as putea sa fac sa o rezolv. Sotul meu este in executarea unei pedepse de 3 ani de inchisoare...are deja 2 ani executati zi la zi, plus 4 luni castigate in munca. A intrat prima data in comisie in iulia unde a primit o amanare de o luna de zile, apoi a intrat a doua oara in august si a mai primit o amanare de 4 luni desi nu a avut nici o abatere disciplinara, pe motiv ca mai are pe rol un dosar la curtea de apel alba iulia. A facut de un an incoace nenumarate cereri pentru analize medicale, a cerut sa il opereze pentru deviatie de sept si polipi, se simte foarte rau cu rinichii si nu il baga nimeni in seama. Pe langa asta il mai si ameninta. Nu stiu ce sa mai facem suntem disperati stiu ca drepturile detinutilor este ca de fiecare data cand cere, penitenciarul este obligat sa ii acorde asistenta medicala. Va rog sa imi spuneti ce sa facem vrem sa dam penitenciarul in judecata avem vreo sansa? Dati-mi un sfat va rog mult. Va multumesc anticipat.
cel mai bine este sa discutati cu un avocat care sa analizeze actele medicale si apoi sa intocmeasca in mod argumentat sesizarile si plingerile care se impun.