Buna seara,
As dori sa va povestesc si eu ce am patit si daca puteti va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Pe la sfarsitul lunii august am avut un accident din vina mea, eram pe un drum fara prioritate,intr-o intersesctie, si am constat cu 50 de m inainte de ea ca nu mai aveam frane deloc, am avut vizibilitate in partea stanga si am virat dreapta ca sa ma incadrez pe sensul meu de mers, dar nu am reusit si am acostat o masina ce venea din sens opus, impactul nu a fost grav, masina mea nu e avariata tare, eu nu am patit nimic, dar cealalta masina avand viteza mai mare si soferul fiind surprins a pierdut controlul si a fost izbit dintr-un plop in altul.Masina lor a fost avariata total, erau trei pasageri in masina, niciunul nu a avut rani grave, au fost internati circa 3-4 zile, si dupa aceea au cerut externare la cerere pentru ca erau din alt oras.
Eu nu stiu nimic acum din ce s-a intamplat, daca li s-a luat declaratie de catre politie, nu stiu nici cate zile au fost internati exact, daca sau dus la alt spital zilele sunt luate in considerare?
Am fost sunat destul de frecvent de ei pentru ca vor daune morale 3500 euro, suma pe care eu nu am de unde sa o dau, nu am aceasta posibilitate, le-am zis ca strang 2000 euro si sa le dau prin notar, dar nu sunt de accord si au zis ca ma dau in judecata.
Acum ma intereseaza daca sunt dat in judecata firma de asigurare, in cazul meu ASIROM, va plati daunele morale, avocatul, expertiza masinii????
Am mai auzit pe la cine am mai intrebat ca asiguratorul plateste daune morale celui pagubit dar dupa aceea ma da pe mine in judecata, e posibil asa ceva?
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si va multumnesc.
Da, cumnatul meu era titular de credit la Alpha bank pt cumpararea apartamentului (care a fost ipotecat), sora mea e coproprietar. El ca titular de credit avea polita de asigurare pe viata pt acoperirea in caz de deces. Am depus deja cerere acolo, pentru ca Garanta sa acopere suma. Va dura ceva timp desigur. Alte datorii mai aveau el si sora mea la mine si la sotul meu, e vorba de 10 000 EURO, pe care ei i-au folosit pentru a achita avansul la apartament, numai ca nu avem un contract de imprumut autentificat ci unul sub semnatura privata cu 2 martori (care nu sunt rude cu niciunul dintrte noi). Eu am lucrat la un notar pana acum un an si am folosit un model din cele dupa care lucram la birou. Inteleg ca pensia pentru minor va fi mica (taticul lui avea salariul minim pe economie in ultimul timp).
E atat de trist, acum sa cautam raspunsuri pentru asemenea probleme in loc sa ne bucuram de prezenta baiatului nostru :(
Cu multumiri, Mir
Buna. In primul rand iti spun ca imi pare extrem de rau prin cele ce treci tu si familia ta. Te sfatuiesc sa iei legatura cu o firma care exista in Romania si care are ceva experienta in recuperari daune morale si materiale de la firmele de asigurari ale masinilor vinovate implicate in accident. Firma se numeste GESTIONE SINISTRI si poti gasi mai multe detalii si numar de contact pe site-ul lor: gestionesinistri.ro. Mult succes si sper sa-ti fie de ajutor datele si sa aduca macar o mica alinare a suferinte familiei tale. Sarbatori Fericite si numai bine!
Accident mortal
ignatcatalin
Ma numesc ignat catalin, am 18 ani, sunt din voluntari jud if, si de curand s-a intamplat ceva ce mi-a marcat viata. Tatal meu, in varsta de 46 de ani, a avut ... (vezi toată discuția)