In urma unui accident am avut avariata partea dreapta fata a masinii-aripa, bara, ... iar la rulare se auzea un zgomot foarte puternic( cealalta masina a intrat perpendicular pe masina chiar in roata)
Am deschis dosar de dauna pe casco. am dus masina intr-un service recomandat de asigurator iar dupa ce am luat-o a constat ca zgomotul s-a ameliorat insa el inca exista. Cei de la service mi-au inlocuit un pivot, dupa spusele lor. Insa masina nu a fost reparata corespunzator.
Ce e de facut ?
Foarte corect.
Totusi, verificati daca serviceul a cerut inlocuirea altor piese si aceasta inlocuire nu a fost acceptata de asigurator.
Conform art. 65, alin. 3 din Ord. 5 al CSA in 30 de zile de la data intrarii in cont a despgubirii.
Dauna rca
ContSters308077
Buna ziua,
Am avut un eveniment rutier , persoana vinovata fiind asigurat la o anumita firma de asigurarea. Masina mea avariata este un vw golf af. 2006 . ... (vezi toată discuția)
Dauna auto rca
bodale
Buna ziua,
Masina mea a fost implicata intr-un accident auto. Vinovatul are polita la Carpatica Asigurari iar firma de asigurari prezinta un deviz reparatie ... (vezi toată discuția)