avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general OUG 15/2002
Discuție deschisă în Contabilitate în general

OUG 15/2002

Legat de PVCC a celor de la CNADR S.A... pot cere, pe langa amenda in sine si "taxa de instiintare" de... 28 de euro unei alte societati comerciale ,(in cazul meu autoturismul in cauza este inmatriculat pe firma), fara a emite o factura pentru acest lucru?Contabilii ce spun despre acest aspect? Ba mai mult, pentru astfel de servicii, nu ar trebui emisa factura chiar in baza unui contract???
Ca si in cazul amenzilor de la Finante, obligatia de plata se constituie pe baza Procesului verbal de contraventie si a instiintarii respective. Cheltuiala este oricum nedeductibila. Vina o poarta administratorul societatii daca masina nu a avut rovigneta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovinieta- pv necomunicat ralwel ralwel Buna ziua, Va prezint pe scurt problema mea: In data de 12.05.2011 am fost amendat pentru neplata rovinietei. Cu toate acestea, nu am avut cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, plangere contraventionala Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua . As dori sa aflu si parerea voastra referitoare la o speta. La achizitionarea unei roviniete pe 12 luni din eroare se tasteaza gresit numarul ... (vezi toată discuția)
Contestare pvcc rovinieta cnadr gabriel_gavrila gabriel_gavrila stiu ca s-a mai discutat, dar anumite aspecte pe care le-am remarcat nu le-am gasit in postarile anterioare. povestea e simpla urmatoarea: - am circulat ... (vezi toată discuția)