avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata cu card
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata cu card

Administratorul firmei a platit cu cardul personal 2 facturi de la furnizori si raman in contabilitate cu sold ca si cand ar fi fost neachitate.In extrasul de cont de la banca,in contul firmei, nu s-a facut nici un virament,nu-mi apare nimic in acest sens.Ce solutii am in acest moment(facturile sunt din luna iunie),ca sa nu-mi apara in balanta 401 cu sold?
Cel mai recent răspuns: magdabarbu , utilizator 11:03, 30 Octombrie 2011
Inchideti contul 401 cu contul 542 (faceti un decont de cheltuieli) iar contul 542 cu contul de casierie (faceti o dispozitie de plata pe baza decontului de cheltuieli ... trebuie sa-i platit administratorului banii personali cheltuiti in interes de firma).
Copia dupa extrasul de cont o puneti langa decontul de cheltuieli impreuna cu factura.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Cs B, Contabil
multumesc foarte mult pentru raspuns,stimata doamna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platile mai multor facturi la furnizori, cu un card personal al administratorului FIGAN2FIGAN FIGAN2FIGAN S-au platit mai multe facturi la furnizori cu cardul personal al administratorului. Cum pot face inregistrarea in contabilitate corect? dar nu am extras . Ce ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Chitanta neinregistrata in registrul de casa Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta> Administratorul unei societati a emis chitanta de incasare pentru o factura de vanzare in noiembrie ... (vezi toată discuția)