Suntem divortati de un an si jumatate. La divort mi-a fost incredintat copilul, o fetita de 7 ani la aceea vreme. Tatal nu a cerut stabilirea unui program de vizitare ci a pastrat legatura cu fetita cand a vrut si cum a vrut. Acum, m-a chemat in judecata pentru ca i-as fi ingradit legaturile cu fetita. Mentionez ca toata aceasta suparare si revolta din partea lui au aparut in urma unei vacante pe care eu si fetita am petrecut-o in Italia. A fost foarte contrariat de faptul ca nu i-am cerut acordul sa scot fetita din tara. Mentionez ca cere program de vizitare (o luna in vacanta de vara, o saptamana in cea de iarna si doua week-end-uri pe luna). Am plangeri depuse la politie impotriva s pentru comportament agresiv. Fetita nu doreste sa petreaca acest timp cu el si si-a exprimat aceasta dorinta si de fata cu acesta in repetate randuri. Cum se poate rezolva aceasta situatie? Nu doresc ssa fie dacazut din drepturi doar ca programul de vizitare sa fie mult mai mic si fetita sa nu ramana la el peste noapte. Fetita poate fi audiata (are 8 ani si este eleva in clasa a II a)? Va multumesc!
~ final discuție ~