D-le Ciobotaru., este trist cazul pe care-l prezentati dar nu are nicio legatura cu cazul meu. Mama mea este perfect sanatoasa.
Atat timp cat eu am avut oarecum MATURITATEA sa rezolv problema, de la suflet la suflet, dar nu la modul sentimental, ci la modul corect, real, cred ca nu mai are rost sa vorbim de consecinte pe termen lung. Sigur ca ele vor exista, dar fiecare si le va asuma! Asa cum am mai spus, eu voi face tot posibilul sa rezolv problema frumos dar, daca mi se ridica ziduri in fata nu o sa am ce sa fac.
Nu cred ca dvs v-ar conveni sa primiti cel putin 15 telefoane pe zi, sa fiti pus in situatia sa nu aveti nici macar cheie de la casa, sa fiti controlat la fiecare miscare pe care o faceti, sa nu puteti discuta cu mama dvs prieteneste, in sensul ca daca vreau sa-i povestesc ceva si nu-i convine incepe sa faca scandal si ce-i mai important sa fiti dat afara din casa si amenintat. Dumneai nu stie sa-si rezolve problemele decat prin amenintari..
Pur si simplu nu mai pot.
Eu unul ma simt linistit ca am facut tot ce mi-a stat in putinta si am totusi doar 18 ani jumatate.
Ce ziceti de faptul ca un adult de 40 de ani ar trebui sa dea dovada de maturitate si sa-si asume responsabilitatile?
Multumesc doamnei Stoica. Da , asta si vreau de acum, sa gasesc surse de venit pentru a participa si eu la intretinerea mea. Va voi tine la curent.
D-le Ciobotaru., este trist cazul pe care-l prezentati dar nu are nicio legatura cu cazul meu. Mama mea este perfect sanatoasa. Atat timp cat eu am avut oarecum MATURITATEA sa rezolv problema, de la suflet la suflet, dar nu la modul sentimental, ci la modul corect, real, cred ca nu mai are rost sa vorbim de consecinte pe termen lung. Sigur ca ele vor exista, dar fiecare si le va asuma! Asa cum am mai spus, eu voi face tot posibilul sa rezolv problema frumos dar, daca mi se ridica ziduri in fata nu o sa am ce sa fac. Nu cred ca dvs v-ar conveni sa primiti cel putin 15 telefoane pe zi, sa fiti pus in situatia sa nu aveti nici macar cheie de la casa, sa fiti controlat la fiecare miscare pe care o faceti, sa nu puteti discuta cu mama dvs prieteneste, in sensul ca daca vreau sa-i povestesc ceva si nu-i convine incepe sa faca scandal si ce-i mai important sa fiti dat afara din casa si amenintat. Dumneai nu stie sa-si rezolve problemele decat prin amenintari.. Pur si simplu nu mai pot. Eu unul ma simt linistit ca am facut tot ce mi-a stat in putinta si am totusi doar 18 ani jumatate. Ce ziceti de faptul ca un adult de 40 de ani ar trebui sa dea dovada de maturitate si sa-si asume responsabilitatile?
...sa abordati subiectul de la a-l pune pe baiat in postura - vinovat si cel dator si responsabil sa rezolve situatia...
~ final discuție ~