avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal nou

Daca am un angajat care activeaza in firma de prin 2005 si are de 4 ori schimbata functia ; in trecerea in noul revisal trebuie sa refac tot istoricul functiilor si al salariilor acelei persoane?
Ma gandesc ca deja datele pentru acea perioada sunt transmise si realizez doar inscrierea salariului pentru functia curenta , nu ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 25 Octombrie 2011
Treceti in REVISAL functia pe care a avut-o la 01.08.2011 si apoi daca i s-a mai modificat functia dupa aceasta data ii faceti modificarea respectiva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal nou rraicu rraicu Dca am un angajat care activeaza in firma de prin 2005 si are de 4 ori schimbata functia ; in trecerea in noul revisal trebuie sa refac tot istoricul ... (vezi toată discuția)
Revisal daryana daryana Buna ziua! Am un angajat care a avut contractul suspendat 10 zile in noimebrie 2010 (concediu fara plata). Trebuie trecuta aceasta perioada de suspendare in ... (vezi toată discuția)
Revisalul nou silvia99 silvia99 va rog frumos: pe revisalul vechi a lucrat o colega ce a trecut doar salariatii activi, fara a-i trece pe cei din urma, lichidati (acestia erau inregistrati ... (vezi toată discuția)