avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestare pe nedrept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestare pe nedrept

Pe numele prietenului meu s-a emis un mandat de arestare european,afland despre el ,s-a prezentat direct la procuror stiind ca este nevinovat,acesta l-a lasat in libertat din lipsa de probe ,dupa care la doua saptamani l-a chemat pentru mai multe intrebari si l-a arestat desi CNP -ul si poza nu corespundeau si totusi a facut 2 luni de puscarie.( 1luna in Germania).In final s-a dovedit a fii nevinovat .In urma a tot ceea ce s-a intamplat cautam un avocat care sa ne ajute in inceperea unui proces pentru daune morale.
Cel mai recent răspuns: diodra , utilizator 23:23, 24 Octombrie 2011
Solicitarea de arestare sa facut din partea organelor penale din Germania sau Romania?
din partea organelor din Germania
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
diodra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la parchet pentru audieri un om simplu un om simplu Buna. Vreau sa va intreb ce se poate intampla daca un prieten de-al meu este cercetet penal pt inselaciune si a fost chemat la parchet de 2 ori dar el nu s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! David alexandru David alexandru Am o intrebare pentru dumneavoastra, am de executat pedeapsa de un (1)an cu executare pentru un geam spart, problema este ca eu cu sotia am trimis bani unui ... (vezi toată discuția)