avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tagada paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tagada paternitate

pot deschide actiune de tagada paternitatii inaintea divortului, sau e necesar ca ambele actiuni sa fie pe rol?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:48, 25 Octombrie 2011
actiunea in tagada paternitatii nu este conditionata de introducerea unei actiuni de divort, deci poate fi introdusa si inainte
Buna dimineata,

Chiar daca veti primi raspuns si de la alti colegi, va rog sa cititi aceasta discutie in care colega mea d-na avocat Nicoleta Romascanu explica ce presupune introducerea actiunii de tagada a paternitatii.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa fac testul de paternitate? boboia boboia Buna, sunt in divort cu sotia mea, impreuna avem si o fetita. Ne`am casatorit de 1 an si dupa 5 luni de la casatorie am hotarat sa dirvortam. fetita am ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii g_abryela g_abryela Buna ziua.Am si eu nevoie de cateva informatii.Sunt in proces de divort cerere de comun acord,la prima infatisare sotul nu s-a prezentat,am mentionat ... (vezi toată discuția)
Actiune in tagada paternitatii go79 go79 Buna \'\'din nou\'\';)..Daca deschid procesul inainte de a implini minorul 6 luni ,cu 10 zile sunt in avantaj??? am auzit ca daca trec 6 luni de la nastere iar ... (vezi toată discuția)