avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate portalul instantelor de judecata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

portalul instantelor de judecata

cum se poate accesa portalul insantelor de judecata din Italia pentru a vedea un dosar la car am numarul?
Portalul instantelor din Italia poate fi consultat numai de avocatii, functionarii administratiei si institutiile statului implicate in procesele respective care detin un certificat digital pentru semnatura digitala si programul de operare (cu licenta) pentru acces online.
Detalii aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
Va puteti prezenta personal la tribunal sau sa sunati la registratura. Nu trebuie decat sa comunicati calitatea dvs. (in dosar), numele si numarul dosarului si veti obtine informatiile dorite.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla un numar de dosar? sammy44 sammy44 daca nu mai stiu numarul de dosar , unde pot verifica pe net , stiu ca am dosarul la Tribunalul Bucuresti , exista posibilitatea de-a afla dupa numele partilor? (vezi toată discuția)
Sentinta online dinu_dan dinu_dan Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Am avut un proces la Judecatoria Baia Mare si acuma s-a terminat. Astazi s-a dat sentinta. As ... (vezi toată discuția)
Condamnat sau nu ovi06600 ovi06600 Bunaziua ? Sunt plecat de 14 ani din Romania , sunt interesat cum pot afla daca in urma unor procese derulate am fost condamnat sau nu ? Astept un raspuns , ... (vezi toată discuția)