avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ordonanta de plata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ordonanta de plata

ce se intampla daca am facut cerere de emitere a ordonantei de plata catre o societate si intre timp aceasta a intrat in insolventa :( ???
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 11:08, 25 Octombrie 2011
procesul se suspenda, iar dvs trebuie sa faceti cerere si sa va inscrieti la masa credala dupa ce veti fi notificat de catre lichidator cu deschiderea procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata - insolvabilitate ! stelutaalistar stelutaalistar Am de recuperat o creanta de la o societate comerciala . Am introdus actiune in instanta - somatie de plata . Intre timp , cf. informatiilor de la ONRC de ... (vezi toată discuția)
Cum ma inscriu la masa credala. Imparatul Imparatul O firma a intrat in procedura de insolventa. Eu sunt un creditor al acesteia. Dar cum ma inscriu in masa credala, cu creanta ce are sa mi-o achite? De unde ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin care nu sunt avalizate sfat sfat ce se poate intampla daca am un bilet la ordin semnat dar nu avalizat, iar societatea emitenta a intrat in faliment? nu are nici o valoare? era mai bine daca ... (vezi toată discuția)