avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... executare silita la penalitatile de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

executare silita la penalitatile de intretinere

Am acumulat la intretinere pe parcusul a mai multi ani penalitati in valoare de 1800 ron. La plata intretinerii sunt acum la zi ,nu am nici o datorie exceptand penalitatile.Am fost stupefiata cand am vazut ca pe septembrie mi s-a bagat la cheltuieli de apartament suma de 40 ron fata de 2 ron la cei care nu au penalitati.Intreband la asociatie de ce asa o mare diferenta mi s-a raspuns ca au primit de la tribunal un dosar prinvind executatrea silitata a celor cu penalitati, lucru care mi se pare ok pana intr-un punct....acesti bani care mi se opresc fortat NU se scad din suma totala a penalitatilor...este legal asa ceva ???Adica platesc dobanda la penalitati dupa parerea mea, pentru ca odata ce nu se scad din suma totala nu mai e executare silita nu?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:08, 25 Octombrie 2011
Probabil ca acesti bani in plus vi se cer pentru cheltuielile de judecata, penalizarile sunt inca neplatite de dv. inteleg, si ele se regasesc la rubrica penalizari, nu la cheltuieli administrative.
Atunci cand administratora v-a spus ca a primit ceva de la tribunal, de ce nu ati cerut sa vedeti si dvs. ce scrie pe acea hartie si sa ne spuneti si noua mai exact cum suna hotararea.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea penalitatilor la intretinere hadelina hadelina in urma unor probleme am acumulat datorii la intretinere de 1800 de lei in 2009, in 2010 am achitat 1100 de lei iar apoi cate 300 de lei in fiecare luna in ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere yume21 yume21 Buna ziua. Locuiesc intr-o garsoniera inchiriata. Am facut restanta pentru o suma de aprox.1500 ron, si dobanda 900 ron. Intrebarea mea ar fi ca la data de ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor pt avocat in cazul darii in judecare Ral1982 Ral1982 Buna ziua, In care caz se poate imputa onorariul avocatului atunci cand esti dat in judecata pentru neplata intretinerii? Caz concret: pe sora mea au ... (vezi toată discuția)