vineri pe data de 12-09-08 la ora 18-10 circulam din directia barbu v. catre stefan c. mare cand am intrat in intersectia b.v cu stefan c.mare cu intentia de a vira la stanga , am intrat pe culoarea verde in intersectie , in fata mea mai erau circa 3-4 masini tot care virau la stanga, din sens opus era o masina care si ea vira la stanga( venea din dir. tunari si vira la stanga pe stefan cel mare) ea avea interzis la stanga, in intersectie erau 2 politisti, o alta masina care venea din sens opus abia intra in intersectie si se deplasa cu viteza foarte redusa, vazand ca merge foarte usor si am apreciat ca am timp sa fac virajul la stanga, m-am bagat si am trecut intersectia moment in care un politist m-a oprit, mi-a cerut actele si mi-a spus ca nu am acordat prioritate, el sa dus cu actele mele la masina de politie si dupa aproximativ 4-5 minute imi face semn sa ma duc la el la masina, acolo imi arata cum se pedepseste neacordarea de prioritate, eu ii spun ca am acordat prioritate si nu am incurcat pe nimeni si ca el opreste pe cine vrea si ca pe ala care facea la stanga pe interzis si incurca circulatia nu la oprit si pe mine care nu am facut nimic m-a oprit, el imi spune pe un ton mai asa "hai ca nu iti mai iau permisul de conducere da iti dau amenda ca nu ai purtat centura de siguranta" eu nu am fost de acord deoarece eu sunt sofer de taxi si taximetristi nu sunt obligati sa poarte centura cand sunt ocupati(au clienti) si i-am spus sa ia permisul ca voi face reclamatie. mentionez ca am facut o gresala . am semnat procesul verbal si nu am scris nimic la obiectii. acum ce pot face???????:sorry: si un avocat ca sa ma reprezinte cat ia?????????
puteti contesta procesul verbal in termen de 15 zile la judecatoria din raza teritoriala unde a fost savarsita respectiva contraventie.
Avocatii percep onorarii diferite , asa ca nu se poate aprecia cu exactitate o suma.