avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani - imprumutat persoana fizica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani - imprumutat persoana fizica

am imprumutat 10mil la o persoana cica de incredere acum cateva luni si ma tot rog de acea pers sa mi`i inapoieze si ma tot amana ca face imprumut in banca, ca nu ia dat salarul etc . Persoana respectiva lucreaza la o banca. Deasemenea am facut o descoperire de cont si iam imprumutat anul trecut si tot asa ma amana. Am toate mesajele de la el, el fiind pe abonament si pot dovedi ca sunt de la el.Ce pot face?Am fost la banca si am vorbit cu el si nu ia convenit ca ii fac probleme cica.Ce ma sfatuiti sa fac?Pot apela la politie?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 11:53, 25 Octombrie 2011
puteti sa-l chemati in judecata sa ii cereti banii doar ca trebuie dovedit ca i-ati dat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune, abuz de încredere sau nimic ContSters345410 ContSters345410 Bună, am nevoie de sfatul vostru. Am împrumutat o persoană cu bani și nu pot să-i mai scot de la el. Este exact un an de zile când l-am împrumutat, am ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere Stalingrad Stalingrad Am imprumutat acum 6 luni o tableta grafica(obiectul ) unui \"prieten\" pe motiv ca vrea sa exerseze pentru facultatea la care da (design publicitar) ,au ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie imprumut de bani adyr adyr In urma cu aproape un an am lucrat la un fost coleg de servici unde am schimbat incepand de la prize, intrerupatoare, lustre, am tras alimentare separat ... (vezi toată discuția)