avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR !!!!! SOMAJ PESTE 45 DE ANI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR !!!!! SOMAJ PESTE 45 DE ANI

BUNA VA ROG AJUTATI MA CU CE ARICOL POT SA INTRERUP CONTRACTUL DE MUNCA UNEI PERSOANE CU CARE AM INCHEIAT O CONVENTIE STITII SOMAJ 45 DE ANI SI PRIMESTE LUNAR SALARIU MINIM DE ECONOMIE ........, PROBLEMA ESTE CA DIN BANI ASTEA PLATEA FIRMA DREPTURILE SALARIATULUI SI ACUM IN AUGUST AU TRCUT 1 ANI SI DACA SUNTEM OBLIGATI CA SA MAI TINEM 1 AN DE ZILE CU CONTRACT DE MUNCA SI NU MAI PRIMIIM BANI DE DE LA SOMAJ #-o MENTIONEZ CA FIRMA E IN PRAGUL FALIMENTULUI CUM PUTEM DESFACE CONTRACTUL DE MUNCA A PERSOANEI ??? MULTUMESC:((:((
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cu art. 79 - demisie
Puteti inceta c.i.m. cu orice alt articol prevazut de Codul muncii , in afara de art. 55 lit. b), art. 56 lit. c), e) si f) si art. 65.
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
desfacerea cim se face ca urmare a concedierii, motivand starea de faliment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu mi se accepta demisia? Ciubotzel Ciubotzel Buna ziua, Am o mica/mare problema la locul de munca: intentionez sa demisionez prin articolul 55 litera b (acordul partilor) si nu mi se aproba demisia. ... (vezi toată discuția)
Oare putea beneficia de somaj? adnana_58 adnana_58 Sotul meu a fost dat in somaj la 26 aprilie2009 unde a beneficiat de o luna jumatate si pe 15 iunie 2009 a fost angajat la un vecin pe perioada ... (vezi toată discuția)
Conventie somaj costicul costicul In cazul unui angajat cu conventie cu somajul(peste 45 ani), care vrea sa plece, angajatorul cu ce articol poate sa ii desfaca CIM? (vezi toată discuția)