avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire la serviciu dupa concediul de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire la serviciu dupa concediul de crestere copil

Buna ziua, o ruda f apropiata a incheiat concediul de ingrijire copil, dar din pacate, cand a incercat sa reia legatura cu firma unde este angajata, a aflat ca patronii au plecat in strainatate. firma exista inca, dar nu mai este nimeni la sediul acesteia. Ii poate da in judecata pentru a reveni pe post si a-si rezilia contactul de munca in prezent suspendat? Cum poate proceda?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 25 Octombrie 2011
Sa ia legatura cu ITM sa o ajute sa faca incetarea contractului individual de munca.
la ITM a fost, iar acolo i-au spus ca nu poate decat se discute cu un avocat pentru a-i chema in judecata.
ITM-ul o poate ajuta sa i se incheie c.i.m. cu acordul partilor si nu cu alt articol ... marea majoritate care ajung in situatia aceasta doresc sa li se incheie c.i.m. cu un articol care sa le dea voie sa beneficieze de somaj ... in acest caz, ITM-ul nu le poate ajuta ...

p.s.
despre ce ITM este vorba?
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mocanucostinel mocanucostinel buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? ... (vezi toată discuția)
Concediere conform art.65/1 toni25 toni25 Salut. Am si eu o problema la locul de munca si nu stiu cum sa ii gasesc o rezolvare cat mai buna... Nu am mai fost platit din luna noiembrie anul trecut si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Radu Elena Claudia Radu Elena Claudia Bună ziua! Eu sunt în indemnizatie crestere copil și contractul meu de munca este suspendat pana pe data de 19.01.2018 am luat legătura cu patronul pentru ... (vezi toată discuția)