Stai linistit,daca se poate spune asa, ca tine suntem multi !!!
E o problema generala a societatii noastre care seamana din ce in ce mai mult cu o JUNGLA !
dupa terminarea facultatii e posibil sa fii angajat ca jurist fara sa fii jurist daca ma-ntelegeti tot carne de tun esti ,e o capcana...(dezvolt alta data)
Cand am gasit pe net intamplator legea 514/2003 si am citit-o nu mai puteam de fericire pentru ca acolo se stipuleaza ca pe langa indatorirea de a-ti gasi un indrumator Coplegiul este indrituit sa-ti gaseasca si un post de stagiar la Institutiile Publice.
Dar curand am primit un dus cu apa rece de la decan care mi-a spus ca trebuie sa ma angajez pentru a putea avea indrumator.
Traim in Romania si asta ne mananca zilele ca sa parafrazez un
prezentator TV. Bine ca a fost taxa de inscriere doar de un milion ca altfel faceam spume....bine si asa am facut:P
in timisoara s-a deschis de curand o societate profesionala de consultanta juridica, Juridical Consult, care acorda consultanta gratuita si indrumare studentilor si somerilor. Iti spun sigur ca nu trebuie sa platesti nici macar o mica recompensa si chiar ti se raspunde la toate intrebarile si esti indrumat cum sa faci un act etc.Oricum sunt bine pregatiti. tel lor este 0722 151556, juridicalconsult@yahoo.com
Madalina