avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cum ajungi sa profesezi dupa terminarea Facultatii de ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cum ajungi sa profesezi dupa terminarea Facultatii de Drept?

Stai linistit,daca se poate spune asa, ca tine suntem multi !!!
E o problema generala a societatii noastre care seamana din ce in ce mai mult cu o JUNGLA !
cum poate fi dovedita desfacerea contractului individual de munca prin acordul partilor

dupa terminarea facultatii e posibil sa fii angajat ca jurist fara sa fii jurist daca ma-ntelegeti tot carne de tun esti ,e o capcana...(dezvolt alta data)
Cand am gasit pe net intamplator legea 514/2003 si am citit-o nu mai puteam de fericire pentru ca acolo se stipuleaza ca pe langa indatorirea de a-ti gasi un indrumator Coplegiul este indrituit sa-ti gaseasca si un post de stagiar la Institutiile Publice.
Dar curand am primit un dus cu apa rece de la decan care mi-a spus ca trebuie sa ma angajez pentru a putea avea indrumator.
Traim in Romania si asta ne mananca zilele ca sa parafrazez un
prezentator TV. Bine ca a fost taxa de inscriere doar de un milion ca altfel faceam spume....bine si asa am facut:P
in timisoara s-a deschis de curand o societate profesionala de consultanta juridica, Juridical Consult, care acorda consultanta gratuita si indrumare studentilor si somerilor. Iti spun sigur ca nu trebuie sa platesti nici macar o mica recompensa si chiar ti se raspunde la toate intrebarile si esti indrumat cum sa faci un act etc.Oricum sunt bine pregatiti. tel lor este 0722 151556, juridicalconsult@yahoo.com
Madalina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic stagiar isi poate face societate profesionala? anonim anonim consilierul juridic stagiar isi poate face societate profesionala unde sa-si faca stagiatura. statutul cj nu interzice. pareri ... (vezi toată discuția)
Ce specializari juridice se pot exercita dupa facultate marciuc marciuc dupa absolvire ce poti deveni ca apoi sa dai la inm dupa 5 ani?pt examen de notari trebuie sa dai dupa 5 ani ?inafara de avocat ce mai poti fi?stagiatura se ... (vezi toată discuția)
Salariu avocat sau consiler juridic valica_21 valica_21 urmeaza sa dau licenta peste 2 saptamani si nu stiu ce o sa fac mai departe.as dori sa ma sfatuiasca cineva daca e mai bine avocat stagiar sau sa merg spre o ... (vezi toată discuția)