avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract Prestari Servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract Prestari Servicii

Buna seara,

La incheierea unui contract prestari servicii ,,beneficiarul persoana juridica este obligat sa ataseze copii dupa :
CERTIFICAT DE INREGISTRARE
CERTIFICAT DE INREGISTRARE IN SCOPURI DE TVA
CARTEA DE INDENTITATE - a persoanei care semneaza contractul

adica prestatorul are datoria sa solicite aceste docomente ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaela sidonia , utilizator 12:14, 29 Octombrie 2011
nu am primit raspuns.
poate azi.

multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmit factura prestari servicii ( procesare - pt obtineare produsului finit) livrare intracomunitara simina2006 simina2006 - Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : - Sunt platiror de TVA si vreau sa intocmesc o factura ,, c/v prestari servicii \" pentru procesare ... (vezi toată discuția)
Tva pentru achizitie din afara uniunii dianap12 dianap12 Sunt neplatitor de TVA. Am achizitionat din afara Uniunii o licenta pentru un soft care se utilizeaza on-line. Din ce am citit eu astfel de soft se considera ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii intracomunitare STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua Societate neplatitoare de tva, neinscrisa in Registrul Operatorilor intracomunitari factureaza servicii la o societate din UE (societatea ... (vezi toată discuția)