avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlu executoriu pentru amenzi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlu executoriu pentru amenzi

buna seara
am primit de la finante un titlu executoriu pentru 7 amenzi neachitate, 2 de cate 750 lei si 3 de cate 250 lei. in titlu e trecut doar data si numarul procesului verbal. am fost la finantte sa vad dedspre ce este vorba si persoana ce se ocupa de amenzi este in concediu. colega ei mi-a spus ca ea nu ma poate ajuta ca nu gasaste dosarul cu acte si sa revin dupa ce se intoarce acea persoana din concediu. ma poate ajuta cineva ce ar trebui sa fac pentru a afla de unde provin acele procese verbale,
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:53, 25 Octombrie 2011
Sa reveniti cand se intoarce persoana respectiva din concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi preluate de primarie de la afp cu pv de contraventie lipsa amelyah amelyah Buna seara! Pe la inceputul anului 2007 s-au predat de la Administratia Finantelor Publice catre primarii spre incasare amenzile de la lg 61 si alte tipuri. ... (vezi toată discuția)
Amenda neachitata - ce se poate face? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in luna martie am primit amenda ca nu aveam rovineta - aveam dar numarul de inmatriculare scris pe rovineta a fost inversat. Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)