avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D

Sunt student la facultatea de drept,parintii mei mi-au trecut societatea pe numele meu acum 5 ani cand eram inca elev in clasa a 12-a ,atunci nu am putut beneficia de nici o reducere la infiintarea firmei..!Acum ca sunt student as putea beneficia de reduceri la impozite si alte taxe privind societatea si angajatii? multumesc,o seara placuta.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:51, 26 Octombrie 2011
Din pacate NU. Daca nu aveati nici o firma puteati beneficia de programul SRL-D care o serie de scutiri si granturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l pt studenti ad13 ad13 Buna ziua, Sunt interesant sa deschid un SRL si am citit pe diverse forumuri ca exista anumite beneficii pentru studenti. Din cate am observat se fac doar ... (vezi toată discuția)
Reduceri la infiintarea unui srl de catre un student florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, sunt studenta in anul I la master si as dori sa infiintez un SRL. Am vazut pe ONRC ca se ofera reduceri, dar nu si care este valoarea reducerii. ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii pe internet naioro naioro Buna ziua. As dori sa infiintez o firma din 2 persoane total. Eu sunt student iar cealalta persoana nu e. Nu suntem din acelasi oras. Firma isi va desfasura ... (vezi toată discuția)