avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire

Buna ziua!
Dupa bunicii de pe tata si respectiv dupa tata am intrat in posesia actelor de mostenire pentru o casa si mai multe parcele de teren agricol. Pe aceleasi acte are cota parte si un unchi de al meu. Intrebarea mea este: care sunt posibilitatile de intrare in posesie a partii ce-mi revine?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Calina Sorescu , Mediator 10:59, 26 Octombrie 2011
Prin iesire din indiviziune - la notar daca va intelegeti amiabil, daca nu, in instanta.
Buna ziua!
In situatia in care doriti sa solutionati aceasta problema prin buna intelegere cu unchiul dumneavoastra, pentru a face economie de timp si bani, va recomand sa apelati la un mediator care va va indruma si ajuta in acest demers.
Puteti gasi informatii despre mediere si mediatori pe site-urile/blog-urile de profil și pe site-ul Consiliului de mediere www.cmediere.ro.
O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj wildrose12 wildrose12 Buna ziua, Sunt divortata legal de 3ani, dar nu am facut partajul din lipsa sumei de bani ce trebuie achitata(aprox.1500 euro),fiind vorba de un ... (vezi toată discuția)
Practicarea profesiei de mediator stefana88 stefana88 Buna seara! Am terminat Facultatea de Drept anul trecut si as dori sa stiu mai multe despre profesia de mediator. Este vreo scoala in acest sens sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Partaj dana_jeje dana_jeje In urma decesului tatalui meu a ramas mostenire 1 casa la tara+teren din care eu am 3 parti si una in bucuresti care eu am o parte! casa de la tara fiind casa ... (vezi toată discuția)