avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia, dupa contractul de munca sau dupa codul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia, dupa contractul de munca sau dupa codul muncii?

Salutari,

Vreau o informatie legat de procesul de demisie. In contractul de munca incomit in anul trecut, preciza 15 zile calendaristice preaviz, (pe atunci codul muncii era cel vechi). Acuma daca doresc sa-mi dau demsia, cate zile trebuie sa stau? respect contractul de munca sau codul muncii din 2011? Mai exact, care ar putea fi raspunsul sefului meu?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MihaiSF , utilizator 22:23, 26 Octombrie 2011
Multumesc tuturor de raspuns. In cele din urma rezultatul a fost urmatorul: Conform articolului 55 aliantul b, am scapat de ei. Adica la comun acord. Dar din cate discutasem cu viitorul angajator, in mod general, se respecta ce s-a scris in contractul de munca. Toate cele bune tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de incepere a preavizului pt concediere art 65 EmiB EmiB Buna ziua, am si eu o intrebare. Un angajat a primit preaviz de concediere pentru restrangerea activitatii in data de 9 decembrie, in care i se aduce la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca eva_alexa29 eva_alexa29 Buna ziua! Am o problema cu cartea mea de munca.. mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca incepand cu data de 7 septembrie 2009, in contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Preaviz dupa noul cod robertnelu robertnelu Sunt angajat intr-o insritutie bugetara din 2008. ln contractul de munca semnat la angajare, perioada de preaviz in cazul demisiei este de 15 zile ... (vezi toată discuția)